aplicație în cadrul concursului sanitar al Crucii roșii

1988

1988 – Concursul echipajelor de Cruce roșie pe stadionul Energia (lângă Spital)

  • 1988

Transmite-ne gândurile tale.
Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Primește notificări pentru

Motivație

ONEȘTIpedia este un proiect comunitar, de memorie locală, reprezentativ pentru perioada 1953-1989, pe care l-am lansat prin intermediul expoziției  “ONEȘTI – album de familie: amintirea unei generații" , din luna iulie 2016, când cu sprijinul câtorva oneșteni, care mi-au înțeles mesajul, și ajutată de către Asociația ONESTIN am reușit să transpun, într-o formă artistică, fotografii reprezentând oneștenii din perioada amintită, surprinși în ipostaze citadine, la evenimente culturale, sportive sau administrative.

Doresc ca prin intermediul acestui site să dezvolt proiectul ONEȘTIpedia răscolind amintirile generațiilor care au ridicat sau care au ajutat la dezvoltarea acestui oraș și dăruind celor tineri mărturii despre istoria recentă a Oneștiului, povestită de oneșteni. Pentru aceasta vă rog să fiți părtași la completarea acestui puzzle al existenței noastre cu fotografii din albumul personal, în care să vă regăsiți alături de prieteni, vecini, colegi sau autorități într-un demers comun, pozitiv, lăsat moștenire tinerei generații.

Mulțumesc pentru ajutor și interes,

Doina Lili Bălcănașu

l[email protected]

Documentele (foto, video, PDF) pot fi trimise pe adresa: [email protected] / Pentru transmitere mesaj și contact telefonic, completați formularul: